Бащата на Сашко мина през детектор на лъжата

0

Бащата на Сашко проговори в социалната мрежа и разкри, че най-накрая, след многото призиви от страна на доброволците, се е подложил на детектор на лъжата. Това призна самият той чрез статус в социалните мрежи.

Александър Цветанов всъщност е прекарал повече от 4 часа в полицейското управление в Перник, информира БНТ. Освен , че се е подложил на детектор на лъжата, са обсъждали и как точно да продължи издирването и разследването.

Ето и какво написа нотариусът в профила си:

„Детекторът на лъжата показа, че казвам истината, но това не е от значение за мен, защото синът ми го няма! Сашо, върни се вече!“.

Преди няколко часа пък отново в профила си Цветанов е призовал хората да се молят заедно с него детето му да се върне. 

БЛИЦ припомня, че 12-г. Сашко е в неизвестност от 11 ноември (петък). От тогава от детето, което е аутист, няма никаква следва. В мащабна издирвателна акция се включиха повече от 9000 души от цялата страна. Множество полицейски екипи, жандармерия, термо камери, полицейски кучета, дронове и хеликоптер участваха в акцията, но без никакъв успех. 

Нито една камера в града и околностите не е засякла детето, а една от версиите си остава отвличане. Майката на детето живее и към този момент е във Великобритания.

БЛИЦ припомня, че от днес оперативно-издирвателните действия по търсенето на 12-годишния Александър Цветанов продължават под нова форма и ново разпределение на силите и средствата, обявиха от пернишката полиция. Специалисти проверяват отново и по-обстойно труднодостъпни места, твърдят от там.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече