Близките и полицията издирват този мъж

0

Близки издирват 32-годишния Николай Бодуров от София, който е видян за последно на 21 септември. Тогава е бил край жилището си в столичния квартал „Кремиковци“, а след това следите му се губят. 

Бодуров, който страда от епилепсия, е обявен за общонационално издирване.

„Когато е напуснал жилището си, е бил облечен с черна тениска и тъмносин анцуг. По-късно в деня на изчезването си е бил забелязан до ловната хижа в Челопечене, но с други дрехи“, обясни сестрата на мъжа Виктория Бодурова пред NOVA.

Няколко дни преди да изчезне, мъжът е направил епилептичен припадък, при което е хоспитализиран. След като е изписан от болницата, сестра му обясни, че е бил в леко неадекватно състояние.

„Този път, по незнайни причини, това негово състояние продължи по-дълго и беше доста по-тежко от обикновено. Това е и основната причина да се притесняваме. При напускането си той вероятно не е имал представа накъде и защо тръгва“, добави тя.

Николай Бодуров е напуснал жилището си без лекарства, документи и ключове. Взел е само телефона си, който вече е изключен. „Най-важното, ако бъде забелязан, е да се позвъни на 112. При припадък, трябва да спре гърчът“, каза още неговата сестра. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече