Божков: ПП е комсомолът на ГЕРБ, моята кауза е да помогна на България

0

Прибрах се в България доброволно. Самото ми прибиране беше осуетено първо от Интерпол, имайки бюлетин за издирване, бях арестуван в Дубай, решението на съда беше да не бъда екстрадиран, молбата ми беше удовлетворена на 23 август и на 25 август беше първият полет.

Прибрах се доброволно, сам, без принуда. Това заяви бизнесменът Васил Божков на пресконференция, която се проведе онлайн.  

Властите в Дубай са го питали дали е сигурен, че ще бъде в безопасност, ако се прибере в България: „Подписах декларация, че се прибирам на собствена отговорност“. Божков уточни също, че връщането му няма общо с убийството на Алексей Петров и смяната на Иван Гешев като главен прокурор.

Лицето Петър Петров – Пепи Еврото не го познавам и не знам колко е съпричастен към всичко, което се случи. Бяха унищожени всичките ми компании, арестуваха семейството ми. Нямам достъп до колекцията ми, не знам къде и как се съхранява.

„Докато Борисов е в политиката, държавата няма да се оправи. С Румен Радев даже не се познавам. Продължаваме промяната са комсомола на ГЕРБ, а Делян Пеевски е статуквото.

Нямам нужда от бизнес. Моята кауза е да направя нещо за България“, обяви Божков.

„Мисля, че Хунтата ме нападна и ограби.  Няма споразумение с американците. Моят адвокат каза, че работя с тях. Съветът им беше да не се прибирам“, добави Божков.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече