Британска астронавтка: Извънземните отдавна живеят сред хората

0

Извънземните не са мит, а реалност. Те не живеят някъде в далечния космос, а от дълго време са сред хората. Основната им отличителна черта е способността да бъдат невидими при всякакви обстоятелства. Ето защо много хора не забелязват „добрите“ си съседи. Такова гръмко изявление направи британската астронавтка Хелън Шармейн.

В интервю за The Observer жената признава, че на идеята за съвместното съжителство с извънземна раса я подтикват ежедневните наблюдения. 58-годишната Шармейн подчертава, че постоянно усеща нечие присъствие до себе си – енергия, която идва сякаш от нищото.

„Извънземните съществуват, не може да има две мнения. Във Вселената има толкова много звезди, че там трябва да има най-различни форми на живот. Дали те, както и аз и вие, ще бъдат съставени от въглерод и азот? Може би да, а може би не. Може би те и сега се намират тук“, подчертава Хелън по време на разговора.

Как да разпознаем извънземен?

Световните издания отелязват, че астронавтката не е единствената знаменитост, която вярва в извънземни. Например служителят на голяма космическа организация Гордън Купър твърди, че лично се е срещал с пришълците.

По думите на мъжа това се е случило, когато е служил като военен пилот. Купър смята, че извънземните са избрали много ясна стратегия за поробване на света: сега те „внимателно изучават жителите на Земята“ и след това могат да нападнат.

Ръководителят на частната космическа компания „Галактика“ Аля Прокофиева има подобно мнение. Тя вярва, че най-лесният начин да срещнеш извънземен е в метрото. Мнението ѝ се споделя от професионалния уфолог Юрий Лушниченко. Той дори умее да разпознава чужденците сред голямата тълпа.

Те са предимно хора с лица без емоции. Те могат да говорят много тихо, да предложат нещо или дори да се обадят някъде. Разбира се, не бива да ги слушаме“, заявил е Лушниченко.

Експертът отбелязва, че има няколко вида пришълци. Някои от тях – рептилоидите – носят костюми с много тънко покритие, наподобяващо люспите на насекомите. Други – биороботите, се издават с поклащаща се „моряшка“ походка. Драконите пък имат толкова мощна енергия, че могат да обезвредят оградите на метрото.

Но не само в метрото може да се проследи движението на извънземните, сигурен е Юрий Лушниченко. Той заявява, че НЛО редовно се появяват в небето между 10:00 и 12:00 часа.

Въпреки всичко до този момент никой не е успял да предостави солидни доказателства за тяхното съществуване.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече