Венци Стефанов след Изпълкома: Ще има много кандидати за слава

0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори след заседанието на Изпълкома, на което бе насрочен конгрес, който ще са проведе на 15 март 2024 година. Босът на “белите” заяви, че очаква да има доста кандидати за президент на футболната централа.

“Кой е моят президент не съм взел решение. Живеем в демократична държава, всеки може да се кандидатира. Пепи искаше да прави някакви вписвания и процедури, затова пак беше по-добре да се насрочи конгрес и тогава да се избере президент от клубовете. Ако някой иска да прави шикалкавене, няма да е от Футболния съюз. Не знам колко ще са кандидатите, ще излязат скоро.

Кандидати за слава обаче ще има бол. Не ми слагайте думи, че ще подкрепя кандидатура на Стилиян Петров, ако е без Бербатов. Много е важно, който ще се кандидатира да покаже програма и екип, с който ще работи. Иван Славков не седеше във футболния съюз, но нещата вървяха тогава”, каза Стефанов.

“В последните ни мачове ние в Славия играхме срещу отбори, които преливаха от чужденци и не бяха по-добри от нашите деца. Аз не знам защо смениха съдията в последния момент. Вчера, ако гледахте мача внимателно видяхте, че второто полувреме 26 минути се игра футбол. Съдията си бъркаха в носа и чакаше онея, дето лежаха.

Незаслужена бе победата на ЦСКА. С нищо не ни превъзхождаха, а съдията слугинстваше. 100% чорбар беше Никола Попов. В десетата минута беше ли за втори жълт картон играчът на ЦСКА?

Всеки в България иска да става президент и предлага варианти и конфигурации. Ще има доста кандидати. Аз съм решил за себе си, но няма да кажа кой е, защото ще изгори”, завърши Стефанов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече