Гаджето на Ивет Стайкова: Пращаше съобщения на баща си, че ще се самоубие

0

Гаджето на Ивет Стайкова, която е подсъдима за убийството на баба си актрисата Виолета Донева, описа отношенията между тях. Момичето е живяло в дома на 30-годишния Виктор Лозанов миналата година.

Според обвинителния акт дни преди смъртта на актрисата, Ивет наръгала с нож в гърба Виктор. Пред магистратите обаче той обясни, че не знае дали е така, защото спял. Не се събудил от болка, а от виковете на Ивет: „Вики, Вики, кървиш“. После майка му, която била в съседна стая, промила раната му. 

Ивет опитвала понякога да се бие с него, опитвала се да му удря шамари. След 14 октомври 2022-а станала по-агресивна и поискала да напусне жилището. Казала, че повече не й се седяло там. Тогава Виктор и майка му потърсили родителите й, но майка й била извън София, а баща й не му отговорил и те я закарали при баба й. Преди това Ивет е пращала съобщения на баща си, че ще се самоубие.

Виктор описа момичето, с което явно още са гаджета, макар и то да е в затвора, като объркан човек, без насока. Ивет имала емоционални проблеми, имала проблеми и с родителите си, най-добре се разбирала с баба си Виолета Донева. Зависима била не от дрогата, а към усещането, което те давали – отпускане от проблемите.

Ивет имала дневник. Бежова тетрадка, в която си записвала разни неща, повечето неясни, но също, че искала „да стане бог, защото хората са човешки отпадък“. В тази тетрадка определяла хората като емоции. Него например като страх, а баба си Виолета като тъга. Написала, че за нея животът е игра, говорила за човешките нищожества. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече