Гешев поведе „Граждански блок“, гневи се, че партиите били като търговски дружества

0

Ние сме добре, защото не знаем колко сме зле. Това излъчва България според бившия главен прокурор Иван Гешев. Реанимирали се стари муцуни, по думите му. Политическият боклук, както се изрази той, е антиелит. Няма честни избори, няма ред и справедливост, защото прокуратурата е поставена на каишка, заяви Гешев по време на пресконференция. Ние сме законно установена плутокрация, смята бившият главен прокурор, който се включва в изборната битка.

Сглобката направила така, че повечето формации да не се справят със сроковете за изборите. Партиите се превърнали в търговски дружества. За съжаление нямаме армия, която да ги измете, заяви Гешев и изтъкна, че сме раздали въоръжението си. „Ще се защитаваме с хвърчила“, критикува той.

По думите му свестни хора от Търговище, български турци, са отказали да работят за ГЕРБ, ДПС, ПП-ДБ. Двама от тях са в ареста по политическа поръчка, без доказателства, само и само да не пречат на сглобката на изборите, твърди Гешев.

От „Граждански блок“ не се страхуват и не могат да бъдат купени, подчерта Иван Гешев.

Все още той има ресурса да проверява данни в прокуратурата, стана ясно от думите му. Затова и е категоричен, че се оказва натиск върху независими хора, които искат да променят страната си. Тези лица са включени в листите на Граждански блок.

За скандала в Митниците Гешев обясни, че още по негово време се е знаело за този канал, който се е покровителствал от политиците. Той коментира и Васил Божков, като посочи, че бизнесменът е плащал на политиците.

Позицията на главен секретар на МВР е важна, за да се манипулират изборите, изтъкна още Гешев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече