Див Запад: Двама гонят с бухалка мъж в Монтана, размахвал им пистолет

0

Жител на Монтана се оплака, че е гонен с бухалка от двама мъже пред магазин в града. Всичко е заснето от охранителни камери, на които се вижда как двама мъже вървят след него, като единият от тях държи бухалка. Мъжът успял да избяга, предава Нова тв.

Случаят се разиграва на 12 юни вечерта пред хранителен магазин в централната част на града. „Засякохме се с лицето Апостолов в магазина. Той започна да ми отправя закани. Бях с мой приятел, с който си пазарувахме. Когато попитах Апостолов какво се случва и защо се държи така – той подаде ръка, здрависахме се и излезе. След като приключихме с пазаруването, и ние излязохме навън. Тогава видяхме бащата на Апостолов, който излезе от една кола, държейки бухалка”. Това разказа в ефира на „Здравей, България” потърпевшият Атанас Атанасов.

По думите му мъжът му отправил заплахи за убийство.

Двамата мъже – баща и син, които се виждат на записа от охранителните камери, и са обвинени, че са отправяли заплахи – категорично отрекоха. „Срещнахме се с лицето Атанас Русинов, но всъщност той започна да се държи агресивно спрямо мен. Заплаши ме, казвайки, че има пистолет и нож в него. Разговарях с баща ми в същото време, който чу всичко и излезе и се опита да ме защити. Отвън Атанас извади пистолет и го зареди. Подадохме жалба в полицията и всичко се разследва”, разказа младежът.

По думите му той няма конфликт с мъжа, отправил му обвиненията. „Опитва се да стане известен. Нямам какво да деля с него”, твърди той.

Бащата заяви, че е чул всичко по телефона. „Мисля, че е нормално родител на защити детето си. Чух заплахите от страна на Наско Дилъра, както е известен в Монтана. Чувам по телефона как иска да убие сина ми. Как да реагирам? Да дойда със сламка да го бия ли? Идвам – той извадил пистолет срещу сина ми”, посочва бащата. И разказва още, че въпросният Атанас Атанасов влязъл с 20 човека в дискотека в града, изгонили персонала и обявили, че заведението е тяхно. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече