„Димитър Маджаров“ ЕООД фалира! Некачествените колбаси и млечни продукти няма да ни тровят вече

0

„Димитър Маджаров“  ЕООД е поредното дружество, обявило фалит. За съжаление, и бизнесът на Димитър Маджаров се срина, след като доставчици, на които не е плащано с месеци, поискаха от съда да обяви дружеството в несъстоятелност. Печалбите на фирмата през последните шест месеца рязко са спаднали. Това не е изненада за никого като се имат предвид високите цени и все по-лошото качество на продуктите, твърдят хора от кухнята на производителя.

Колбасите на Маджаров са с едни от най- високите цени на пазара, което не съответства на тяхното качество. Само да припомним за резултатите от проверките в завода и мандрата му, когато се установи, че в саламите му се влага месо от умрели животни, а млякото от болните овце, лекувани с антибиотици, се смесва с другото мляко и така отива на пазара. От тогава до днес няма промяна в качеството на продукцията му. Хората се чудят как се е оправил тогава при проверките Димитър Маджаров и с какъв гръб разполага, след като има смелостта да продължава да трови хората по същия начин.

От тези проверки става ясно, че маститият пловдивски млекопроизводител Димитър Маджаров трови населението и децата на България с едни от най – скъпите колбасарски и млечни продукти на пазара.

По медиите се появи разказът на очевидец дългогодишен работник, напуснал предприятията на фамилията, който твърди, че разполага с доказателства за редица фрапантни нередности в производствата на сирена и колбаси. Г.И. е категоричен, че от 7-8 години насам по овцете има болест, от която животните имат кръв в урината и умират. Причинителят не може да се изолира. Болните животни биват инжектирани с антибиотици и лекувани с лекарства, тъпчат ги с хормони по няколко пъти на ден.

Труповете на умрелите животни отиват в колбасите, а млякото им – в производството. Затова хората развиват резистентност към антибиотици и болестите мутират. Всичко започва от фермата, а в мандрата на фамилията се случва магията.

Естествено, чрез млякото заразата отива в организма на невинните хора и малките деца.

Заради това много от нас имат болки в стомаха, страдат от заболявания на червата, често вдигат висока температура, оплакват се от отпадналост. Нараснали са случаите на рак на гърдата, рак на белите дробове, на простатата, твърдят лекари и причината за това е в наличието на женски полови хормони в млякото и в месата, които консумираме. Не е тайна, че и понижената полова функция при мъжете е в резултат на женските полови хормони и мелатонина в млякото. Доказано е, че 90% от кравето мляко представлява т.нар. казеин. Причината е свързана с необходимостта от бърз растеж на животните. Когато казеинът се извлече от млякото, той всъщност не е нищо друго, освен едно лепило, използвано да се залепят лепенки върху бирените бутилки. Същото лепило се прилага и в мебелната промишленост. Когато с чаша мляко „пием” казеин – тялото ни веднага усеща този чист протеин и започва да произвежда хистамини. Накрая те стават слуз. Започват страшните алергии, от които отърване няма. Вредният казеин в млякото започва да се натрупва в организма и стартират болестите на горните дихателни пътища, ангини, бронхити, пневмонии. Провокира и детския диабет тип 1, който протича с унищожаването на клетките на панкреаса и е нелечимо заболяване, напомни д-р Георги Гайдурков, специалист по нутрициология (наука за храненето). Следват заболявания на стомашно-чревния тракт – гастрити, колити, язва и инфекции на пикочните пътища.

Жители на град Стамболийски /където се намира мандрата на Маджаров/ твърдят, че отделяната при преработката на млякото преварена суроватка се излива директно в канализацията на града. Вместо да инвестира в пречиствателна станция, Маджаров е сключил фиктивен договор с фирма, на която уж продава отпадъка от преработката на млякото.

Друг работник във фермата, потресен от случващото се там, разкривa как върнатите от търговските вериги и от магазините продукти с изтекъл срок на годност се вкарват в новото производство, като преди това стоят в хладилните камери при минусови температури. Може да изкарат така и с години.

„Нямате представа за какво говорим- тонове развалени луканки и салами с мухъл по тях.“, твърди М.Т. „Случвало се е да се съберат по 35 палета дори. Ако се случи през това време да има проверка, изваждат се от камерите, крие ги в други помещения, стоят там по 2- 3 дена, размразяват се и после пак в минусовите камери.“ Този сигнал е обезпокоителен и преценихме, че e редно да се информира обществото за евентуалните нередности. Решихме да го публикуваме на части поради дължината и многото изложени притеснителни твърдения.

Няма две мнения по въпроса, че Димитър Маджаров е човек със съмнителна репутация, недолюбван от съгражданите си, готов да жертва семейството си, децата и внуците си заради бизнеса и едното име.

Обект на медиен интерес беше и наследникът му Фифо- любител на хазарта, високите скорости и силните наркотици.

Очаквайте ексклузивна информация как продуктите на фамилията Маджарови навлизат на чуждия пазар, разчитат ли от семейството на близките нерегламентирани връзки на мениджър от фирмата с наследник от богатия турски род Ясемин, притежаващ търговски вериги в Турция и Германия и за колко тона сирене Димитър Маджаров продаде дъщеря си. 

Редакцията дава право на отговор на засегнатите страни.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече