ДНК експертиза ще потвърди дали трупът е на изчезналия Станислав Станев

0

ДНК експертиза трябва да каже категорично чий е откритият труп на жп линията между селата Войводиново и Скутаре. Това обясниха от полицията в Пловдив. Оттам избягват да кажат дали намереното тяло е на 25-годишния Станислав Станев, който изчезна от 12 август.

Според запознати това е самият той, тъй като  намереното тяло отговаря на описанието на младежа.

Станислав е родом от село Трилистник, но живееше на квартира в Пловдив, откъдето изчезна миналата събота. Преди това оставил бележка на съквартиранта си Теодор, в която написал, че му благодари за всичко. Тръгнал без дрехи, само с телефона си. 

Първоначално се появи информация, че тялото му е намерено край село Труд. Днес обаче от полицията уточниха, че то e било между Скутаре и Войводиново. Разследващите проверяват и причината за смъртта, като смятат, че най-вероятно става въпрос за самоубийство. 

В Трилистник също не са сигурни дали трупът е на Станислав Станев. „Близките му търсят някаква информация, но и аз нищо не знам. От полицията не са казали нищо нито на мен, нито на баща му“, заяви кметът на селото Мирчо Петров. По думите му изчезналият младеж не е бил проблемен и в Трилистник всички говорят с добро за него. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече