Заради куче: Мъж нападна комшия и бременната му приятелка

0

М еждусъседски спор прерасна в нападение и побой. Мъж от пернишкото село Кладница е бил удрян с юмруци в присъствието на бременната му приятелка от човек, който твърди, че има проблем с начина, по който те отглеждат кучето си, съобщи NOVA.

Потърпевшият се притеснява, че агресията може да ескалира и да се стигне до много по-сериозен инцидент. Човекът си е изкарал медицинско и е подал сигнал в полицията.

На 10 април Борис Милушев нападнал Божидар Миланов, твърди потърпевшият Божидар Миланов. По думите на пострадалия – заради лай и миризма от домашния му любимец, който му пречел. Нападнал го в гръб и започнал да го удря с ръце по главата. Посегнал и на бременната му приятелка.

„Побой е много силно казано, че съм нанесъл. Да, аз исках саморазправа да търся, но това е заради обида”, заяви соченият за нападател Борис Милушев. Твърди, че е наричан с грозни и вулгарни думи и не отрича, че е нападнал съседа си. Казва обаче, че не било в гръб.

Кметът на селото не скри, че от години всички съседи имали проблеми с нападателя. Майката на пострадалия мъж пък твърди, че Борис Милушев редовно хвърлял и пиратки. Друга жена разказа, че през 2018 г. заплашил родителите ѝ, не позволявал да се паркира пред къщата му.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече