КАТ ужили Мира Добрева с 1700 лева  

0

Глоби за над 1700 лева е платила в навечерието на празниците тв звездата Мира Добрева. Честитките от КАТ тя получила накуп от служители на реда в София, които я хванали да паркира неправилно и я сюрпризирали с натрупаните в рамките на няколко месеца провинения и задължения.

Оказва се, че Добрева, която кара лъскав джип беемве за над 100 хиляди лева, е сериен джигит и застрашава живота си и този на околните, защото редовно шофира с превишена скорост. Всичките ѝ глоби били именно за такива нарушения. „Който чупи – купи. И който греши – плаща. Това е положението! Независимо кой е, какво е. Всички сме равни – и пред закона, и по принцип. Една от глобите ми, които платих, е за 800 лв. Друга – за 400. И за 200 лева глоба имам… Сгрешила съм, надвишила съм – платила съм, нека ми е за урок! Къде с 20 км/ч, къде с 38 км/ч, къде с 11 км/ч – щом е над допустимото, ще си платя. Въпросът е друг“, коментира тв звездата.
Тя се гневи, защото чинно плащала всичките си задължения към държавата, но не получавала нищо насреща. Мира беснее, че улиците били осеяни с дупки, а инфраструктурата в цялата страна – под всякаква критика. Тя поне очаквала покрай празниците да има малко повече заобикаляща ни красота, особено в София, но градът останал все така сив и без адекватна украса. „Знаете ли, че в Румъния, Македония и дори Албания е много по-красиво украсено“, споделя тя.

Очевидно журналистката, която преди два месеца се размина на косъм със смъртта, е преживяла бързо шока и уплаха и продължава да живее рисковано, ако се вземат предвид шофьорските ѝ подвизи като на рали пилот. Припомняме, че през септември звездата на БНТ бе приета по спешност в „Пирогов“, където ѝ бе направена операция на стомаха след остър перитонит, а след нея тя бе близо два дни в изкуствена кома. Благодарение на усилията на лекарите обаче Добрева успя да се пребори за живота си и вече е добре, макар че лечението ѝ ще продължи дълго.
Дъщеря ѝ Лора, която бе неотлъчно до нея по време на борбата ѝ за живот в болницата, разкри, че майка ѝ е получила силни болки в корема след семеен поход до Рилските езера. Благодарение на светкавичната реакция на Бърза помощ, които пристигнали моментално, последствията не са били фатални. Ако кризата се била случила, докато са били толкова високо в планината, не се е знаело дали ще могат да я спасят.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече