Кичка бясна на „Капките“: Пародия, жалки сте!

0

Бургаската прима Кичка Бодурова хич не е доволна от имитацията, спретната й в предаването „Като две капки вода“ от актьора Христо Гърбов. Звездният комик изпълни един от хитовете в репертоара й „Пея за всички приятели“, а карикатурният му образ вбеси изпълнителката.

Ето как изригна Кица (по Здравко от „Ритон“) по адрес на предаването:

Разбрах за опита за имитация на моя образ. Доколкото си спомням това предаване заслужаваше името си -“Като 2 капки вода”, защото имаше добри попадения на ИМИТАЦИИ. Но явно, че талантите са се изчерпали и сега трябва да добавят една думичка към името си- Пародия.

Аз се гордея с моя живот и кариера, с любовта на хиляди, с моето семейство. И гледайки тази “пародия”, аз много се забавлявах. Но виждах тези, които участваха с букетчетата си като мравчици около микрофона, който не се ползваше успешно, без да мислят, че всъщност унижават себе си. Никой не може да изтрие нищо от това, което съм направила, нито наградите които съм донесла за България, нито може да намали банковите ми сметки. Аз обичам Родината си, ще бъда вярна докрай на моите фенове и за тях издавам нов албум, 30ти поред, който ще представя на 1 юли в летен театър Варна и на 17 юли в летен театър Бургас. Мисля, че на никого не преча с тези 2 концерта. /само 2 , защото бях обвинена, че идвам да взимам хляба на другите/

Оооо, момичета, …. И утре по- кротко – ако танцувате на масата, бъдете сигурни, че чашите няма да се обърнат! Аз мислено ще бъда с вас!

И ето песента, която даде заглавието на новия ми албум – „Надежда и тъга“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече