Майката на убития в Цалапица Димитър: Шест дни плакахме в полицията и тръгнахме сами да си го търсим

0

„Искам справедливост за моя син, искам да излезе истината, а виновниците да си понесат наказанията. Дни наред загубиха полицията, близнаците даваха лъжливи показания. Ние предупреждавахме, никой не ни взе приказките под внимание. Синът ми изобщо не е подозирал какво става, иначе щеше ли да излезе на среща с приятели.“ Това заяви майката на убития в Цалапица Димитър Малинов пред „Фокус“.

По думите й единият от братята близнаци го е подмамил и го е изкарал от къщи, за да се срещне с Рангел, въпреки, че знаели, че той иска да го бие. Близнаците са били приятели с Димитър, той се е обръщал към тях с „брат“.

„Срамота, до вчера си бяха вкъщи, това е срамота. При положение, че имаха записите от камерите, на които се вижда тяхната кола, сякаш някой ги прикриваше“, посочи майката на Димитър.

„Митко бил търсел 100 лева от единия от тях, а той си разполагаше с пари, търсел назаем 100 лева, лъжеха. Детето ни от никой досега не е търсело пари, имаше си достатъчно. Шест дни плачем в РПУ Стамболийски, никой не ни обърна внимание. Накрая тръгнахме сами да си го търсим по полето. Синът ми никога не е употребявал наркотични вещества, аз щях да го позная, разширяват се зениците, знам това“, добави майката на Димитър.

„Чакам го всяка нощ да се прибере. Не мога да си представя как ще живея без него, той ми беше голяма опора. Млад мъж, на 24 години, мислех да се радвам на снаха, а той отиде под земята. Веднъж го заровиха, сега ще го заровим втори път“, сподели още тя. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече