Методи Лалов: Случващото се след убийството на Мартин Нотариуса е порнография, грозен театър

0

Бившият председател на Софийския районен съд адв. Методи Лалов сравни с порнография ВСС и политическата сцена у нас за случващото се в съдебната система след убийството на Мартин Божанов – Нотариуса.

„Често казваме, че това, което наблюдаваме на политическата сцена, е грозен театър. Аз като човек, който е бил дълги години част от тази система, но никога не станах част от тези хора, затова напуснах, затова бях наказван, затова се противях, затова бях обвиняван. В крайна сметка ви казвам – това е грозен театър“, заяви Лалов пред БНР.

„Това е порно, което наблюдаваме както от страна на ВВС, така и на политическата сцена. Този Висш съдебен съвет, състоящ се от Кояджиков, Марчева, Георги Чолаков и сие, които се изненадват днес, че имало натиск в съдебната система, изненадват се, че имало клубове, изненадват се, че имало клубове за магистрати СС. Вижте, клубовете за магистрати не се наричат СС, а се нарича ВСС. Защото, откакто такива клубове съществуват и там някакви хора чакат на опашка да се запишат, да са част от хранилката Висш съдебен съвет – този клуб на корумпирани, неадекватни, зависими магистрати, е причината за всичко това“, каза Методи Лалов в предаването „Нещо повече“ и призна, че е гневен.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече