Мъжът, признал за отравянето на Навални, е жив

0

Мъжът, признал за отравянето на Навални, е жив, понижен е служебно извън Москва, а съпругата му го напуснала веднага след случилото се. Това заяви разследващият журналист Христо Грозев пред БНТ. 

„В случая с Навални взаимоотношение с тайните служби не е имало, тъй като този човек не знаеше, той мислеше, че докладва на свой шеф. Разговорът бе 52-минутен. Аз се притеснявах във всичките 52 минути на този разговор какво ще се случи с този човек, който толкова по идиотски си разказа всичко“, добави още той. 

„Открихме, че работи с понижен режим извън Москва. И когато анализирам защо е жив, моят личен отговор е, че путинският режим не може да убива некадърници. Той желае да убива това, което смята за предател. Но ако почне да убива некадърници, това означава цялата система, която е построена на отрицателен еволюционен процес, т.е. най-най-некадърните да бъдат негови поддръжници, ще се провали. Тъй като ще бъде лош урок за другите, които няма да искат да поемат такива рискове от негово име“, поясни журналистът. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече