Павел Вълнев: Искаме държава с правила, но в името на хората, а не за ООД-то „ГЕРБ-ДПС“

0

Властта трябва да стори огромен поклон на хората от Родопите. Искаме държава с правила, но в името на хората, а не за ООД-то „ГЕРБ-ДПС“ Това коментира във фейсбук страницата си зам.-председателят на Републиканци за България Павел Вълнев, който днес беше на работно посещение в общините Златоград, Девин, Борино и Доспат заедно с председателя на партията Цветан Цветанов.

Ето какво още пише Вълнев:

Велико Търново, Попово, Търговище, Русе, Разград, Мадара, Слънчево, Каспичан, Хитрино, Варна, Добрич, Бургас, Кърджали, Златоград, Баните, Девин, Борино, Доспат – обиколихме тези места за пореден път и ще продължим из България. Какви гледки!

Павел Вълнев Снимка: архив

За природата е ясно. Снимки от тези места преливат с невероятна красота от всички световни справочници.

Но аз говоря тук за хората. Невероятни хора! Преживяващи мъчително безкрайния преход или в началото на своя път, а лицата им светят! Надеждата не е угаснала. Само това да е – властта трябва да им стори огромен поклон.

Този народ няма да загине. Той е България, а не изтърканите лица от политическите плакати. Но! Хората са измъчени, често ограбени в най-скъпото си – плодовете на своя труд. Тези плодове или са недочакани или въобще липсват.

Ние, от Републиканци за България, сме твърдо решени да се борим за всекиго поотделно и за всички заедно и да им дадем вече платеното от тях – с пот, кръв и сълзи. Държава с правила! Но в името на хората, а не за ООД-то „ГЕРБ-ДПС“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече