Принц Уилям: Хари беше обсебен от това да се ожени

0

Принц Хари не беше доволен от начина, по който баща му, тогава принц Чарлз, и брат му принц Уилям реагираха, когато той разкрил плановете си да се ожени за Меган Маркъл.

Кралският автор Робърт Джобсън твърди, че херцогът на Съсекс е хвърлил „бомба“ върху баща си и той не е бил готов да чуе какво ще каже баща му след това, предаде Express.co.uk.

В новата си книга, която се тиражира от „Дейли мейл“, Джобсън заяви, че сегашният крал е казал на Хари, че вече не може да си позволи да плаща за него и съпругата му заедно с големия му брат принц Уилям и семейството му. Чарлз не само е издържал разрастващото се семейство на Уилям, но и съпругата му Камила.

Авторът твърди, че принц Уилям се е питал дали по-малкият му брат е сигурен, че иска да се ожени за бившата актриса.

„Сигурен ли си, Харолд?“ Предполага се, че Уилям е казал на срещата с Хари и баща му. Той добавил, че „всичко може да се случи“, ако се ожени за американката.

Той предупредил: „Тя все пак е американска актриса, Харолд, всичко може да се случи“.

Джобсън обясни, че предпазливостта на Уилям е била по-скоро свързана с това, че по-малкият му брат е „обсебен“ от желанието да се ожени.

Съобщенията идват в момент, когато се очаква принц Хари и Меган Маркъл да отговорят на поканата си за предстоящата церемония по коронясването на краля през май. Очаква се двойката да обяви дали единият или и двамата ще присъстват.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече