Проституцията процъфтява в пандемията

0

Във време на пандемия проституцията в Милано процъфтява като никога досега, обяви най-тиражираният всекидневник в Италия „Кориере дела сера“ в посветена на „бума“ цяла вестникарска страница.

Акцентът в просторната статия е поставен преди всичко върху масовото навлизане в най-стария занаят дори в условията на пълен локдаун на студентките във висшите учебни заведения на финансовата и индустриалната столица на страната.  Представени са без имената им три момичета на около двайсет години, две от които учат икономика и политически науки в държавния университет, а третото следва музика в консерваторията. Интересното е, че и трите не искат да бъдат наричани нито проститутки, нито ескорт, а просто „секс-работнички“, тъй като се трудели по собствено желание.

    Купувли си сами място в специализираните сайтове за контакти и бягали като дявол от тамян от всевъзможни кандидати за „закрилници“, които уж да се грижат за тях, ама като си делят изкараното.

А то никак не е малко – по собствените им признания на месец всяка от трите девойки си докарвала до към 6000 евро, като никоя не си мръдвала и пръста за по-малко от 300 евро на час. Студентките обаче предпочитали да имат по няколко постоянни и познати клиенти, вместо много и неизвестни, обикновено самите те си ги избирали по изпратените им по уатсап снимки и гледали да са над 45 години – сериозни мъже със стабилни доходи, без значение женени или не.

    Що се отнася до мотива да се проституират, то и трите девойки изтъкват, че били от семейства без материални възможности и трябвало да се плащат сами следването. От разговора им с репортерката на „Кориере дела сера“ обаче става ясно, че въпреки младостта си, момичетата са осъзнали ясно силата на парите и че те са истинската им цел.

Просто защото осигуряват възможност да бъде сменена споделената с 3-4 колежки тясна квартира в покрайностите на Милано с луксозен самостоятелен макар и малък апартамент в центъра. Или пък им позволяват да се обличат в изискани маркови тоалети, вместо обичайните за студентите суичъри и джинси, както и да пътуват до мечтани дестинации в Италия и чужбина, та било то и в компанията на поредния щедър мераклия за платена свежа женска плът.   

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече