Сезгин Мехмед е новият председател на младежкото ДПС

0

Сезгин Мехмед е новият председател на младежкото ДПС. Той бе избран на онлайн конференция под мотото „Младежкото ДПС – бъдещето днес“. По-рано днес приветствия към форума оправи досегашния председател на младежката организация на движението Илхан Кючюк.

На успешно проведената Осма Национална конференция на #МладежкоДПС Сезгин Мехмед бе избран за председател на организацията, написа новата генерация на движението във фейсбук.
 
По-рано днес приветствия към форума оправиха досегашния председател на младежката организация на ДПС Илхан Кючюк и лидерът Мустафа Карадайъ.

„За много хора единството в многообразието е просто израз, но за нас това е кауза“, заяви по-рано вече бившият лидер -евродепутатът Илхан Кючюк, който бе на водаческия пост от 8 години.

Електронният форум, който през лятото беше отложен заради коронавируса, събра 350 делегати от 357 имащи право да участват.

„Заедността, като човешка близост, и сега се трансформира в сегашната конференция. С младежки акции показахме, че никой няма да бъде изоставен в това изпитание – пандемията“, заяви Кючюк, който евродепутат от групата на либералите в ЕП е начело на младежката организация вече 8 години.

„Да си поставим най-високите цели и най-високите стандарти, за да бъдем крачка пред другите. Хиляди сме заедно в този момент. Именно пандемията със своята изолация и ограничения показа колко силно се нуждаем един от друг“, подчерта той.

„Младите ни хора се ползват с доверие пред европейските ни партньори“, заяви лидерът на Младежкото ДПС, като припомни, че те бяха домакини на световни форуми на либералите.

„Именно уникалният политически модел у нас може да допринесе за развитието на Западните Балкани“, акцентира Кючюк.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече