СОДОМ И ГОМОР на парти на руския хайлайф, сред гостите имало и кандидат-президент

0

Коледно парти в Москва с участието на едни от най-популярните личности в Русия възмути дълбоко обществото в страната заради вулгарния си и порнографски привкус, дни преди един от най-светлите християнски празници.

Голяма част от критиките бяха насочени срещу развратното поведение и „облеклото“ на присъстващите. Медии оприличаха мероприятието като сцени от Содом и Гомор, а някои стигнаха по-далеч, заклеймявайки пиршеството и пишейки, че тези хора най-вероятно „ще горят в ада“ заради похотливите си страсти.

Партито, организирано от 32-годишната телевизионна водеща и актриса Настя Ивлеева, е докладвано на прокуратурата.

Любопитно за отбелязване е, че сред гостите е била и Ксения Собчак, която през 2018-а година се впусна в президентската надпревара като независим кандидат. Собчак е известна в медиите като „кръщелницата“ на Путин, тъй като руският президент е бил един от присъстващите на кръщенето ѝ.

Популярният рапър Vacio също е бил на купона, като от снимките се вижда, че облеклото му се състои единствено от обувки и чорап, закачен на достойнството му.

Самата Собчак отвърна на критиките, посочвайки, че партито е било бляскаво – такова, каквото са искали да бъде.

Може да не ви харесва да виждате „всичко“, но това е положението. Къде и кога възрастните ходят голи, си е тяхна работа. Светът не е справедлив. Така е било, е и винаги ще бъде. Някъде убиват хора, на друго място гладуват деца, а на трето място пият шампанско. Никой траур не може да трае вечно, коментира Собчак.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече