Стефан Янев: Кабинетът подготвя пакет от мерки заради скока на цените

0

Кабинетът подготвя пакет от мерки за скока на цените при основни стоки и услуги. Имаме системен проблем, че тази енергопроизвеждаща система у нас е била системно неглижирана в последните 10-ина години. Предстоят редица мерки, които ще бъдат неотложни. Надявам се до началото на другата седмица да ги обявим. Необходимо е да се проведе дебат за бъдещето на цялата ни енергийна система. Това заяви служебният премиер Стефан Янев по време на посещението си във Велико Търново по повод 22 септември. 

„Нашите икономически показатели са много добри и страната се развива добре“.

Кризата е около нас, медицинските власти работят съобразно възможностите си. Мерките са налице и са адекватни. Смятам, че се справяме, коментира още Янев. 

„22 септември символизира независимостта като краен израз, като пълнота на понятието свобода. Защото само свободни хора могат да бъдат независими. Свободните хора по дух и хората, които могат да действат съобразно своята свободна воля. Затова този ден е толкова специален за нас. Това е денят, в който България е придобила статута на независима държава, която е равноправен член на международната общност“, коментира Янев по повод Деня на независимостта. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече