Трилърът с Дензъл Уошингтън и Рами Малек пълен провал

0

Трилърът „Mалките детайли“ с Дензъл Уошингтън и Рами Малек, в който малка роля има и българинът Димитър Маринов, оглави бокс-офис класацията в Северна Америка. Това обаче едва ли е причина за радост, защото го направи с приходи от 4 милиона 800 хиляди щатски долара – поне три пъти под очакванията.

В нормална ситуация това би се счело за тотален провал, но в условията на пандемията от COVID-19 е топ дебют. 

Филмът “Малките детайли“ е прожектиран в 2171 киносалона в САЩ и Канада. В същото време се предлага в платформа за видео стрийминг срещу месечна такса, която е по-малка от билет за кино.     

Режисьор на „Малките детайли“ е Джон Лий Ханкок, който разказва историята за двама полицаи, опитващи се да заловят сериен убиец. На световния пазар продукцията излезе в киносалоните на 18 държави. Приходите от филма в света са 2,8 милиона долара. Най-голям дял има Русия с 1,1 милиона долара, следвана от Саудитска Арабия.

На второ място в бокс-офис класацията на Северна Америка е анимацията „Круд: Нова епоха“ с 1,84 милиона долара.  

Следва „Жената чудо 1984“ с 1,3 милиона долара. За шест седмици супергеройската продукция е донесла 39,2 милиона долара За сравнение – приходите от първия филм през 2017 г. бяха почти толкова само през първия ден на вътрешния пазар – 38 милиона долара.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече