Убитият психолог предрича смъртта си в ефир

0

Убитият психолог се изповядал в ефир преди 3 месеца за проблемите със съседа си Румен Тонев. 

Преди няма и три месеца в предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви застреляният снощи психолог казва следното:

„Аз имам съсед, който според мен има ментално отклонение. Аз нямам уредба вкъщи, нямам телевизор, нищо не правя вкъщи освен, че работя на компютъра и между 2 и 4 чат-пат се движа на компютърния стол.

Той ми залива вратата с машинно масло, хвърля ми яйца по прозореца, защото аз съм му вдигал шум и не можел да спи. Аз мога да се закълна във всичко свято, че съм най-тихият човек на света и по-тих от това няма как да бъда.

Ходих много пъти в полиция, казват, че нищо не може да се направи. А това е бивш полицай, който най-вероятно има и оръжие. И аз също не знам дали утре няма да съм поредният такъв случай на застрелян, просто защото на него му е превъртяло“.

Тогава седи в студиото до Милена Шаркова, съпруга на убития Емил Шарков, която напомня, че през 2013 г. мъжът й беше застрелян от друг луд. Коментират убийство, извършено по онова време (ноември 2022 г.) от бивш военен (трети луд), скарал се със съседа за някакъв ремонт.

И тримата луди в тая история са въоръжени. И живи и здрави, единият е в затвора. Трима от четиримата нормални са застреляни. МВР вика нищо не може да се направи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече