Ученички колабираха в час, откараха ги в спешното

0

Две момичета, първи братовчедки от старозагорската професионална гимназия по електротехника са колабирали в час и по спешност се е наложило да бъдат откарани с линейка до спешното приемно отделение на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“.

Сигналът до телефон 112 е бил подаден от преподавател на училището към 10,10 часа на 16 февруари, уточни директорът  Даниела Попова. По думите й инцидентът е възникнал в час по практика, момичетата са единадесетокласнички и до сега не са имали проблеми с дисциплината и здравето. Тя отрече първоначалната неофициална информация за злоупотреба с дрога. Присъствието на полицейски автомобил до двора на гимназията тя обясни с рутинен сигнал от ЦСМП до МВР. По нейна информацията момичетата са оставени в спешното отделение за наблюдение, уведомени били родителите им.

От ОД на МВР категорично отказаха информация за инцидента под претекст, че нямало нищо криминално, в прокуратурата до към 13,00 часа нямаха подаден сигнал. От РУО-Стара Загора отказаха информация докато не получели официален писмен доклад от директора на ПГЕТ „Г. С. Раковски“ и съответно да уведомят МОН.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече