Феновете на ЦСКА към Фандъкова: Не си играйте с търпението ни!

0

Феновете на ЦСКА от Сектор Г излязоха с декларация относно дискусията за разглеждане на проект за Подробния устройствен план на парк „Борисова градина“.

От „Трибуна Сектор Г“ смятат, че отложеното от днес за 13 януари 2022 година разглеждане е „тупкане на топката“.

Ето какво написаха „червените“ привърженици без редакторска намеса:

„ДО КМЕТА НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА

ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА СТОЛИЧНИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

ДО СТОЛИЧЕН ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

Уважаеми дами и господа,

С не толкова голяма изненада научихме, че предвидената за днес дискусия от обществено обсъждане за разглеждане на проект за ПУП на парк „Борисова градина“, е била отложена за 13.01.2022 г. Предтекстът на отговорните за това лица е „недостатъчното време за запознаване подробно с материалите по казуса“.

За нас това са чисто и просто поредните оправдания и така нар. „тупкане на топката“, което има за цел единствено и само да забави назряващите вече процеси, касаещи не само парка, но и по-специално ст. „Българска армия“.

Бихме искали да попитаме г-жа Йорданка Фандъкова, в качеството си на кмет на Столична община, дали смята, че едно поредно „отлагане“ във времето на изключително наболели въпроси, касаещи голяма прослойка от и без това пренапрегнатото ни общество, е най-разумният и правилен ход спрямо настоящата политическа ситуация в България?

Също така бихме искали да попитаме и колегите й от Общинския съвет, в качеството им на компетентни по случая лица, дали смятат, че нашето търпение сега, на финалната права от цялата тази епопея, е от стомана? Така ли ще я караме и занапред? Не си играйте с нас!

Оставаме диалогично настроени и с повишено внимание ще следим „знаците“ оттук нататък, но със сигурност очакваме адекватни действия от страна на всички замесени страни. В противен случай обединената червена общност ще трябва да потърси отговорите на всичките тези въпроси на други места“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече