Хаджигенов се разграничи от Манолова

0

От партия „Има такъв народ“ заявиха готовност да водят консултации с обединение „Демократична България“ и с коалицията „Изправи се!Мутри вън!“ за подкрепа по определени политики, но без да бъдат договорени министерски постове.

Заместник-председателят на партията Тошко Йорданов обяви, че подобен разговор вече е проведен със съпредседателя на „Изправи се! Мутри, вън“ Мая Манолова.

Адвокат Николай Хаджигенов официално се разграничи от действията на Манолова, която е провела срещи с представители на „Има такъв народ“.

„Кабинетът и личностите в него нямат първостепенно значение. Първостепенно значение има какво и как ще се направи. Едва след това идва въпросът кой ще го направи. Имаше упреци: ДПС това, ДПС онова. Аз, както знаете, съм огромен фен на БСП – това е иронично, за всеки случай. Искам да поясня, аз, ако не ме лъже паметта, Николай Василев не беше ли част от кабинет, в който взимаше участие и ДПС? Извинявайте за френския! Още миналата година на площада, когато бяхме безкрайно далеч от политиката, аз му казах какво е възможно да стане. Аз съм доста по-голям мечтател от всичките хора на Слави Трифонов, но същевременно съм и реалист, а те не са. Те се носят на крилете на щастието, че са събрали 64 мандата в парламента, което е приказка просто“, допълни Хаджигенов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече