ЧСИ със възбрана на имот на длъжник, получи закана за убийство

0

Всичко е лъжа, няма грам истина! Не съм имал контакт с частния съдебен изпълнител, настоява 34-годишният Николай Петров, обвинен в заплаха за убийството на частния съдебен изпълнител Добромир Даскалов от Пловдив. По неговите думи това било заговор и нямало реална причина да го изправят на съда. 

Според прокуратурата Петров е бил даден на ЧСИ заради дългове и му била наложена възбрана на недвижим имот в Панагюрище. Щом разбрал за това от адвоката си, мъжът се обадил на Даскалов и отправил заплаха за живота му. 

„Нищо такова не е ставало. Звъннах му, за да го питам за информация, която отказа да ми даде и това е. После дойде полиция при мен“, заяви Николай Петров. Адвокатът му Георги Дилков обяснява пред „24 часа“, че 34-годишният мъж вече е бил признат за виновен и получил 14 месеца затвор, но присъдата е паднала на втора инстанция.

В началото на разпоредителното заседание съдия Димитър Кацарев накара журналистите да напуснат залата, понеже страните не искали процесът да бъде отразяван. Делото ще продължи на 10 април. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече