Шок: Женски бой между туристки в Тайланд завърши с отхапан пръст

0

В плажен клуб на остров Koh Phangan е имало конфликт с участието на туристи от Русия.

Според тайландски медии двойка рускини седяла на чували в бар. По това време жени от Великобритания и Германия с куче решили да заемат съседните места. Тази идея не се хареса на туристката от Русия. Тя влязла в спор с британката. 

Сервитьорът се намесил в случващото се, който позволил на дошлите гости да заемат празни места. След това обаче конфликтът не спрял.

По думи на приятел на британката, рускинята била ударена по главата. След това тя хванала зъбите си в ръката на нарушителя и отхапала върха на пръста на опонентката си. Между другото, пръстът се оказал среден. Дали е инцидент или жест, не се уточнява.

След инцидента руската двойка е спряна от полицейски екип. Както се оказа, туристите имали само паспортна снимка със себе си. Пуснати са в хотела за документи, като им било казано, че трябва да дойдат отново в полицията. Според журналисти обаче двойката не е спазила изискванията и е отлетяла за Малайзия.

Ранената британка, в опит да спаси пръста си, първо получила помощ в местна болница, а след това се прибрала вкъщи за операция по реплантация.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече