Ясмина Реза, Стоян Радев и “Три версии на живота” с премиера в I AM Studio

0

Холивудските студия решиха да направят премиерите на “Опенхаймер” и “Барби” в един и същи ден, като подканваха аудиторията да гледа и двата филма наведнъж. Ако сте пропуснали да преживеете “Барбихаймер”, “ТРИ ВЕРСИИ НА ЖИВОТА” ви предоставя същата възможност.

Добре познатата на театралната публика Ясмина Реза успява да говори за най-вълнуващите човешки проблеми с великолепно чувство за хумор и проницателна иирония, от сцената на I AM Studio на 28 февруари.

“ТРИ ВЕРСИИ НА ЖИВОТА” е постановка режисирана от Стоян Радев. Това е вторият му съвместен проект с Театлано сдружевие Ensoo. Участват Александра Димитрова, Йордан Ръсин, Камелия Хатиб и Адриан Филипов. Сценограф – Илияна Кънчева, превод – Снежива Русинова-Здравкова, плакат – Калин Минков.

В “Три версии на живота” публиката може да се смее до сълзи с историята на две семейства и техните разправии, които обхващат въпроси от може ли да се яде, след като сме си измили зъбите, до плоски ли са галактическите сияния.

Ако всичко ви е омръзнало – в това число големите теми, дребнотемието, както и вие сами на себе си, заповядайте на спектакъла “Три версии на живота”.  Изключителният текст на Ясмина Реза ще ви предложи излизане от положението. Ако все още човекът и вселената не са ви омръзнали, пак заповядайте – този спектакъл може да се окаже специално за вас.

Първото представление на тази съвременна класика е на 28 февруари. Билети онлайн може да закупите за 20 и 25 март от сайта на I AM Studio – независимото пространство за театър, което се намира в сърцето на най-театралната улица (Георги С. Раковски, 149).

Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Министерство на културата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече